Управління освіти Шепетівської міської ради
Вівторок, 19.03.2024, 07:33
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Травень » 30

Шановні випускники!

     Від щирого серця хочу привітати всіх вас – випускників, вчителів, батьків зі святом Випускного балу.

     Це свято надзвичайно хвилююче, бо буває лише раз у житті кожної людини і в ньому зустрічаються біль розлуки і світлі надії, сум прощання і радість зустрічі з майбутнім – це день прощання зі школою. Дорогі випускники, вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях. Прямуйте по ньому твердо, впевнено, пам’ятаючи, що ви є випускниками шкіл м.Шепетівки. Школа з честю виконала свою високу місію – долучила вас до джерел культури і духовності, збагатила скарбами рідної мови, сформувала духовно й фізично, допомогла виробити життєві принципи та характер. І за це згадайте сьогодні словом вдячності своїх наставників – перших учителів, класних керівників, педагогів, які віддали вам частинку свого серця, вивели на широкий життєвий шлях. Нехай ваші успіхи у майбутньому стануть їм винагородою за благородний труд і терпіння.

      По-особливому урочистий цей день і для батьків, дідусів та бабусь. Вони пройшли роки шкільного життя разом із вами, радіючи вашим успіхам, переймаючись невдачами. Цінуйте їхню любов і підтримку! Щиро бажаю кожному з вас бути впевненому у своїх силах, обраному шляху. Сміливо робіть свій вибір. Вчіться, працюйте, творіть і дерзайте. Хай щедрою на добро та радість буде ваша доля!

Начальник                                     ... Читати далі »

Переглядів: 815 | Додав: Taras | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

 Дорогі юні друзі!
            У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято - День захисту дітей.
           Дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.
          Любі діти! Ви - майбутнє нашої держави, яке формується у сьогоденні. Тож наполегливо оволодівайте знаннями, творчо мисліть, розвивайте свої здібності, щоб стати гідним громадянином України.
           Ми, дорослі, віримо, що ви знайдете своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і Батьківщина, батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами.
           Зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!
З повагою колектив
міського управління освіти
Переглядів: 3119 | Додав: Taras | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

          Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

          Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України. В нашому місті відзначення цього свята розпочалось   29 травня проведенням в міському Будинку культури  дійства  під назвою “Подорожуємо стежками літа “, яке готували  вихованці дошкільних навчальних закладів. У яскравому видовищі брали участь дошкільнята , педагоги  та батьки,які своїми виступами   виразили любов до батьків, родини, рідного краю ,України та прагнення до миру.

       Вихованці дошкільних навчальних закладів  отримали подарунки   від міського управління освіти та спонсорів : голови міськкому   профспілки освіти Лоєвої Н.В. та приватних підприємців  Доценко Н.А.,Стоцької О.Ю.

... Читати далі »

Переглядів: 799 | Додав: Taras | Дата: 30.05.2014 | Коментарі (0)

Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Соборності,42,
тел./ф.:(03840)4-07-88,

e-mail:shosvita@i.ua

До уваги!

До уваги батьків, школярів! В управлінні освіти Шепетівської міської ради з 2 вересня 2013 року розпочала роботу телефонна "гаряча лінія"
з питань організації навчально-виховного процесу в школах міста.
Свої скарги та пропозиції можна висловити за телефонами:
4-07-88, 4-20-72
Телефонна "гаряча лінія" працює
з 8.00 до 17.00

Пошук
Архів записів
Корисні посилання
Управління освіти Шепетівської міської ради © 2024