Управління освіти Шепетівської міської ради
Вівторок, 19.03.2024, 10:51
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 26

       22 жовтня 2015 року в ДНЗ №9 «Барвінок» відбувся адресний семінар завідувачів та  медичних сестер дошкільних навчальних закладів міста з питання «Організація здорового харчування дітей в ДНЗ».

      Мета  семінару  - збагатити, систематизувати та узагальнити знання учасників семінару з питань організації здорового харчування дітей.

      Учасники семінару розглянули питання щодо створення в  ДНЗ міста  умов для організації  та контроль здорового харчування дітей, дотримання санітарних норм та правил, виховання культурно-гігієнічних навичок та формування культуровідповідної поведінки у дошкільників, ділилися досвідом щодо забезпечення тісної співпраці та єдиних вимог ДНЗ та сім'ї з питань  формування здорової харчової поведінки дітей, обговорювали модель організації навчально-виховного процесу «А у нас в садочку так!» з формування культури здорового харчування  в ДНЗ міста. Була проведена презентація «Валеологічного порадника для батьків». Вихованці ДНЗ №9 вітали гостей семінару віршиками про вітаміни.

       В ході семінару проводились  практичні тренінги з медичними сестрами, майстер - клас «Рахуємо відсоток виконання норм харчування» (ДНЗ №8), розблено ряд методичних рекомендацій, хвилинка відвертості. Наприкінці семінару всі ДНЗ презентували  своє домашнє завдання: «Страва нашого дитсадка».

... Читати далі »
Переглядів: 682 | Додав: Taras | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

      На запрошення управління освіти Славутської міської ради група педагогів із Шепетівки стала учасником цікавого науково-методичного заходу.

     20 жовтня у місті Славута відбулася презентація книги «Природа Малополіського Погориння. Рослинний світ», укладена групою авторів на чолі з Валерієм Новосадом, кандидатом біологічних наук, членом-кореспондентом Екологічної академії наук України, завідувачем Ботанічного музею ННПМ НАН України.  Для написання книги були використанні матеріали експедиційної групи вчених на чолі із Новосадом В. В., а також статті педагогів загальноосвітніх шкіл та ЦЕНТУМ Шепетівки, Славути, Славутського району, Нітішина.  На презентації були присутніми Філюк О. В. та  Чумак І. М. педагогічні працівники Шепетівського ЦЕНТУМ та вчитель біології Шепетівської ЗОШ №6, Гоненко А. О.,  матеріали яких також були включеними до цієї книги.

     Під час презентації було обговорено значення даного видання, структура та особливості викладеного матеріалу, коротко познайомлено учасників презентації із результатами проведених досліджень рослинного світу Малополіського Погориння, яке тривало 15 років. У книзі описано рослинний світ регіону, господарське значення поширених видів, способи та рецепти використання лікарських рослин, напрямки виховної роботи, спрямовані на виховання екологічної культури у молоді. Наведено ряд видів рослин, що занесені до Червоної Книги України. Описано структуру природозаповідного фонду, наведено приклади алгоритмів проведення нескладних популяційно-ботанічних досліджень, а також історію виникнення Червоної та Зеленої  Книг України і світу та червонокнижних списків міжнародного значення.

... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: Taras | Дата: 26.10.2015 | Коментарі (0)

Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Соборності,42,
тел./ф.:(03840)4-07-88,

e-mail:shosvita@i.ua

До уваги!

До уваги батьків, школярів! В управлінні освіти Шепетівської міської ради з 2 вересня 2013 року розпочала роботу телефонна "гаряча лінія"
з питань організації навчально-виховного процесу в школах міста.
Свої скарги та пропозиції можна висловити за телефонами:
4-07-88, 4-20-72
Телефонна "гаряча лінія" працює
з 8.00 до 17.00

Пошук
Архів записів
Корисні посилання
Управління освіти Шепетівської міської ради © 2024