Управління освіти Шепетівської міської ради
Вівторок, 19.03.2024, 08:26
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Червень » 22

       Національно свідома патріотично налаштована молодь – це запорука її достойного майбутнього.Сьогодні питання військово-патріотичного виховання у Шепетівському НВК №3 є одним із пріоритетних завдань. Адже НВК№3 є єдиним закладом Хмельницької області в якому учні навчаються за військово-спортивним профілем. Учні школи є постійними переможцями та призерами різноманітних спортивних  та військово-патріотичних змагань та заходів. З 2010 року  вихованці закладу  беруть активну  участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» (Джура). З 14 по 18 червня 2016 року команда (рій) «Несамовиті орли» у складі: Атамася Віталія, Андрощука Нікіти, Багнюк Анастасії, Бойко Олександра, Васильєва Максима, Вознюка Сергія, Кравчука Назара, Лисая Івана, Мазурець Анни, Миронюк Тетяни, Ходаковської Ірини (керівник команди Багнюк Сергій Григорович, виховники Самойлюк Володимир Трохимович та Кудрін Василь Іванович) брали участь у II( обласному) етапі гри, яка проходила в історико – культурному  заповіднику «Самчики», в с. Самчики  Старокостянтинівського району.

       Мета гри: поліпшення виховної роботи з учнівською молоддю на основі традицій і звичаїв українського народу, формування у підростаючого покоління патріотичної свідомості, плекає в молодих українцях найкращі риси воїна – захисника  України, гордість за нашу державу  та її героїчну історію.

      За  програмою гра проходить у декілька етапів, де проводяться різні змагання та конкурси: «Впоряд» – конкурс строю та пісні; «Стрільба» – виконання стрільб з пневматичної гвинтівки; «Смуга переш ... Читати далі »

Переглядів: 872 | Додав: Taras | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

       З 13 по 17 червня вихованці Шепетівського міського центру еколого-натуралістичної творчості мали змогу відвідати профільний табір "Юннат" у м. Києві на базі Національного еколого-натуралістичного центру. У таборі проходять літні оздоровчі зміни юних патріотів-екологів, приурочені до 25-ї річниці незалежності України. У перші дні зміни прошов збір лідерів Всеукраїнської дитячої спілки «Дитячий екологічний парламент». Вагома подія зібрала активістів еколого-природоохоронного руху зі всіх областей України під девізом – «Погляд молоді на екологічні проблеми сучасності». Відбулося засідання парламенту, під час якого кожна делегація презентувала природоохоронну діяльність регіональних осередків ДС «ДЕП». Сформовані робочі органи ВДС «ДЕП». Обговорено проект молодіжної екологічної конституції. ЦЕНТУМ презентувала вихованка гуртка "Заповідними стежками рідного краю" - Лакіза Марія.

      Змістовним та цікавим стало проведення наукового проекту у форматі «STEM-освіта» за напрямками: «Енергоефективність та енергозбереження», «Енергоаудит будівлі навчального закладу (енергетичне обстеження будівлі)» і «Агробіологічний експеримент (дослідження рослин та грунту в польових умовах)». Цікаві форми експериментально-дослідницької діяльності пов’язані з вирішенням питань впровадження енергозберігаючих технологій у побуті та навчальних закладах. За результатами учасники отримали сертифікати.

      Для дітей була організована цікава культурна програма, до якої організатори включили відвідування музеїв: Національний музей історії України та Український національний музей «Чорнобиль» ... Читати далі »

Переглядів: 627 | Додав: Taras | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Соборності,42,
тел./ф.:(03840)4-07-88,

e-mail:shosvita@i.ua

До уваги!

До уваги батьків, школярів! В управлінні освіти Шепетівської міської ради з 2 вересня 2013 року розпочала роботу телефонна "гаряча лінія"
з питань організації навчально-виховного процесу в школах міста.
Свої скарги та пропозиції можна висловити за телефонами:
4-07-88, 4-20-72
Телефонна "гаряча лінія" працює
з 8.00 до 17.00

Пошук
Архів записів
Корисні посилання
Управління освіти Шепетівської міської ради © 2024