Управління освіти Шепетівської міської ради
Вівторок, 19.03.2024, 04:46
Вітаю Вас Гость | RSS
 
Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Визначні дати
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Погода
Погода в Україні Погода в Україні Погода в Україні
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Грудень » 19

    15 грудня 2017 року в Шепетівській СЗОШ№2 відбувся семінар-практикум соціальних педагогів та заступників з виховної роботи з питання ««Фактори та причини виникнення категорій дітей «групи ризику»:напрямки профілактичної соціально-педагогічної роботи з учнями «групи ризику». В ході заходу обговорювались фактори та причини виникнення дітей «групи ризику» та напрямки профілактичної роботи з даною категорією.

   Семінар складався з теоретичної та практичної частини. Цікавинкою заходу стали виступи дітей, а саме прихильників джампстайлу, стріт воркаутів «Коргагінські соколи». Учасники семінару брали активну участь у різних вправах«Намисто розуміння», «Чарівна галявина», «Новорічна композиція»

Переглядів: 441 | Додав: Taras | Дата: 19.12.2017 | Коментарі (0)

      15.12.2017 року в дошкільному навчальному закладі №2 «Сонечко» проведено дидактичну майстерню для музичних керівників міста на тему: "Інноваційні технології в роботі музичного керівника".

     На початку заходу вихователь – методист Шевчук Н.І. ознайомила присутніх з інноваціями, які впроваджують в практику роботи музичні керівники дошкільного навчального закладу. Музичний керівник Бушко А.Г. поділилась досвідом роботи щодо гармонійного розвитку творчої особистості засобами музичної терапії за системою Степана Недериці. Також Алла Георгіївна представила ексклюзив дитсадка – театралізовану діяльність дошкільників засобами різновидів лялькових театрів. Презентувала технологію театралізованої діяльності «Краса та мистецтво» з використанням слайдів, відмітила її особливості, концептуальні засади, розповіла про зміст і основні завдання програми, звернула увагу на систему методів навчання та алгоритм проведення занять за технологією, вказала на результативність використання цієї технології в роботі з дітьми дошкільного віку.

     Музичні керівники міста ділилися досвідом про використання інноваційних технологій в роботі з дітьми. Так музичний керівник ДНЗ №1 Яржемська Л.О. познайомила з планом роботи з упровадження авторської програми Карла Орфа «Елементарне музикування», музичний керівник ДНЗ №6 Мельничук О.Ю. презентувала досвід роботи «Музична інноватика», а музичний керівник ДНЗ №8 Шептицька О.С. познайомила з прийомами мнемотехніки, які використовує у своїй роботі.

    Педагогам було запропоновано перегляд відео – презентації театралізованої діяльності: «В гостях у казки& ... Читати далі »

Переглядів: 535 | Додав: Taras | Дата: 19.12.2017 | Коментарі (0)

    Ці слова, що прикрасили сцену НВК №1 стали гаслом цьогорічного конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Шепетівського міського наукового товариства. 16 грудня ліцей гостинно відкрив свої двері перед юними науковцями 2017-2018 н.р.

     І етап конкурсу розпочався зі святкового відкриття, яке всіх налаштувало на плідну роботу. З вітальним словом до присутніх звернулися Людмила Іванівна Тихончук, начальник управління освіти, Валентина Миколаївна Гарбарець, директор НВК №1, Галина Броніславівна Вихівська, методист управління освіти та педагогічний організатор міського наукового товариства. Також на святі науки були присутні гості, волонтери Корпусу Миру США Тод Гейбл, Джейсон Джозвіак, Міа Біледьо. Після відкриття члени журі та юні науковці розійшлися по секціях для публічного захисту наукових робіт. Всі учасники конкурсу були налаштовані рішуче, адже майбутнє починається сьогодні і ми є його творцями. Вкінці напруженого дня на урочистому закритті оголосили підсумки наукових змагань і вручили дипломи переможцям та учасникам конкурсу. Вперше в цьому році оргкомітет конкурсу започаткував спеціальну нагороду «За кращий результат на І етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України імені Героя України Миколи Дзявульського». Ця відзнака буде щорічною як данина шани Миколі Степановичу Дзявульському, Герою Небесної Сотні та нашої пам'яті про його жертовний подвиг. Першими її лауреатами стали учні НВК №1 Белінська Анастасія, Бариш Назар, Цвіль Віктор, які перемогли із результатом 99 балів із 100 можливих.

     Переможці І етапу конкурсу-захисту візьмуть участь у другому ( обласному) етапі. Цього року це 21 учень із ... Читати далі »

Переглядів: 964 | Додав: Taras | Дата: 19.12.2017 | Коментарі (0)

Форма входу
Офіційна адреса

м. Шепетівка,
Хмельницька область, 30400, вул.Соборності,42,
тел./ф.:(03840)4-07-88,

e-mail:shosvita@i.ua

До уваги!

До уваги батьків, школярів! В управлінні освіти Шепетівської міської ради з 2 вересня 2013 року розпочала роботу телефонна "гаряча лінія"
з питань організації навчально-виховного процесу в школах міста.
Свої скарги та пропозиції можна висловити за телефонами:
4-07-88, 4-20-72
Телефонна "гаряча лінія" працює
з 8.00 до 17.00

Пошук
Архів записів
Корисні посилання
Управління освіти Шепетівської міської ради © 2024